Service en onderhoud

 

Service en onderhoud

 

Wist u dat er jaarlijks tientallen ongelukken gebeuren door slecht onderhouden cv-ketels? Dit komt meestal door koolmonoxidevergiftiging en brand. Laat daarom uw installaties alleen aanleggen door een erkende installateur. En niet alleen is een goede installatie belangrijk. Ook het goed en periodiek onderhouden van uw airco, cv-ketel of warmtepomp is van groot belang. Het verhelpt niet alleen ongelukken, maar zorgt er ook voor dat u niet voor dure verrassingen komt te staan.

 

Clima Solutions heeft verschillende onderhoudsabonnementen voor uw airco, cv-ketel en warmtepompinstallatie. Maar ook voor eenmalige servicebeurten kunt u ons inschakelen.

 

Storing?

Heeft u een storing aan uw cv-ketel, geiser, boiler, gaskachel, heater, airconditioning of luchtbehandelingskast? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons terecht. Door een storing telefonisch via onderstaande knop of op 030 - 243 54 50 te melden kunnen wij u vlug van dienst zijn. Wij hebben onderdelen voor de meest voorkomende defecten op voorraad, zodat wij snel kunnen helpen.

 

Checklist storing cv-ketel

1. Controleer of de stekker van het apparaat in het stopcontact zit en of er stroom op het stopcontact staat;

2. Controleer of de gaskraan in de meterkast en bij de cv ketel openstaan;

3. Reset de ketel (druk op de reset of R knop op de ketel, of trek de stekker uit het toestel en wacht min. 15 minuten);

4. Controleer de waterdruk. Deze moet minimaal 1 bar zijn. Is de druk lager, vul dan de installatie bij tot tenminste 1.5 bar;

5. Controleer welke storingscode de ketel aangeeft;

6. Als alle bovenstaande stappen niet helpen, neem dan contact met ons op en geeft het type en merk van de ketel door.

 

ADRES

Clima Solutions B.V.

Krommewetering 101

3543 AN Utrecht

Nederland

CONTACT

info@climasolutions.nl

030 - 243 54 50

Copyright © 2020 Clima Solutions B.V. ∙ All rights reserved.